slide-bg-4
slide-bg-3

Uw Nieuwe Ricoh kleur kopieermachine Gratis tot in 2020 En levenslang gratis ZW copies !

Vcomm Ricoh uw Officiële Ricoh Verdeler in Belgïe en Luxembourg

Alle de Ricoh producten, geleverd, geïnstalleerd en onderhouden door een team van meer dan 280 technici.
Onverslaanbare condities waar de concurrentie jaloers op is.

Officïele Ricoh Verdeler

Al meer dan 20 jaar beheersen we de vele producten en diensten in het assortiment. Vcomm is de flexibiliteit van een KMO gecombineerd me de garanties van een internationale groep.

Aanwezigheid op nationaal niveau

Wij serveren u in uw taal van Aarlen tot Oostende. Onze adviseurs zijn steeds bij u in de buurt en komen graag onze aanbiedingen presenteren ...

280 technici

Staan steeds tot uw dienst. Over heel Belgïe en Luxemburg voeren wij snel en efficiënt interventies uit.

Een kwalitatief product

Rechtstreeks van de productieband van 's werelds grootste fabrikant. Een uitgebreid gamma aan producten en diensten. Wij hebben het materiaal dat u nodig heeft.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

in de markt dankzij een aanzienlijke omzet en een lange samenwerking van meer dan 20 jaar. Doorheen het jaar verschillende promoties!

Een gezond bedrijf

met een Graydon-score van 99%. Het kiezen van betrouwbare apparatuur is belangrijk, het kiezen van een betrouwbare partner is minstens even belangrijk

0
0
0
0

layout styles

Product van de maand : Textielprinter Ricoh Ri 100

De Ricoh Ri 100 is een textielprinter (Direct to Garment) voor iedereen. Deze textielprinter print met de modernste inkjettechnologie ontwerpen en foto's direct op textiel. Of u nu een beginner of professioneel printbedrijf bent met jarenlange ervaring, met deze printer voorziet u diverse producten eenvoudig en veilig van prints die lang mooi blijven. Uw klanten nemen direct een uniek T-shirt of gepersonaliseerde tas mee naar huis.

Vcomm biedt voor aankoop of huur in België de textielprinter Ricoh Ri 100 te koop aan, ontdek het product en de promotie

Meer Info

Software oplossingen van de maand : Vpost & Vpaper

De door Vcomm ontwikkelde Vpost & Vpaper-toepassingen zullen uw leven gemakkelijker maken. Met Vpost kunt u uw post verzenden via uw Ricoh multifunctionele kopieermachine of via uw favoriete toepassing, terwijl Vpaper u in staat stelt om papier in 2 klikken te bestellen, altijd vanaf uw printer in minder dan 10 seconden. De kers op de taart, deze applicaties worden standaard aangeboden en geïnstalleerd op alle apparaten in ons pro-assortiment.

Vcomm maakt deel uit van de beperkte kring van het RIDP-programma (Ricoh International Developper Program). Lees meer over de oplossingen die exclusief door ons zijn ontwikkeld en beschikbaar zijn

Meer Info
style switcher>

layout styles

Artikel van de maand : kwaliteit en productiviteit van een multifunctionele printer : wat is waar en niet waar ?

Alle verkopers van printtoestellen zullen hetzelfde beweren: “Wij leveren hoogwaardige apparatuur en een snelle en efficiënte dienst-na-verkoop.” Zij zullen u in geen geval het tegenovergestelde vertellen, en wij uiteraard ook niet. Maar met welke criteria en elementen dienen we rekening te houden bij de aankoop van een printtoestel? Wat is er waar en wat niet als het gaat om de kwaliteit en de productiviteit?

Vcomm implementeert consistente inspanningen om te delen met alle interessante informatie van de sector kantoorautomatisering. Het is interessant !

Lees meer


Wij zijn niet de enige
Tevreden ZEER Tevreden
over de producten en diensten van Ricoh...

+5600 klantenbedrijven zijn dat ook, neem contact met ons op !.


We weten bij Vcomm dat ons succes te danken is aan de kwaliteit van onze toestellen, maar ook en vooral aan de voorbeeldige betrokkenheid van het hele team dat elke dag investeert om onze vele klanten op alle mogelijke manieren tevreden te stellen. Ik ben ervan overtuigd dat we in deze richting verder moeten gaan..

 
client-1

Frédéric VillersCEO & Founder


Zou je Vcomm aanbevelen aan je kennissen?
98%
Bent u tevreden geweest met de opvolging van uw bestelling?
85%
Voldeed de installatie aan uw verwachtingen?
97%
Voldeed de opleiding aan uw verwachtingen?
89%