Welkom Bezoeker, een Ricoh Kopieerapparaat 
Gratis ECHT Gratis
tot 2022...

en levenslang gratis afdrukken !

En in 2022 ?...

Geen negatieve verrassingen in 2022, uw zwart-wit afdrukken blijven gratis tot het einde van uw contract bij ons. U betaalt enkel een kleine maandelijkse huurprijs voor het gebruik en het onderhoud van uw apparaat!.

En mijn huidige toestel ?

We vermoeden dat u waarschijnlijk al een contract lopen heeft, wat uiteraard geen probleem is. Wij nemen uw huidig toestel over en zorgen voor alle administratieve stappen die hiervoor ondernomen dienen te worden. Zonder enige kosten voor u!

Welke toestelllen genieten van deze actie ?

Een groot deel van het assortiment maakt zich zorgen over deze actie. Voor uw gemak hebben we reeds een A4-kleurenmodel en een A3-kleurenmodel geselecteerd.

Een copier die mijn documenten vertaalt?

Ja, je leest het goed, onze ultieme serie is uitgerust met onze nieuwe vertaalfunctie. Plaats een document in een taal in de machine en ontvang uw vertaalde en bewerkbare document enkele seconden later!

Wie kan genieten van deze actie ?

Deze aanbieding geldt voor alle bedrijven met een Belgisch of Luxemburgs ondernemingsnummer en voor gebruik in 1 van deze 2 landen.

Onedrive, Sharepoint, Google drive, Dropbox, Box,...

Onze nieuwe apparaten integreren met uw favoriete cloudservice. Scannen naar of afdrukken vanaf is kinderspel geworden voor onze nieuwe generatie apparaten en hun gebruikers.


0
0
0
0%

Ja, ik wil Meer Info

Ik vul het formulier in, u stuurt me aanvullende informatie en een persoonlijke aanbieding. Dit is gratis en zonder verplichtingen.
Verzenden           


0
0

Wie zijn wij ?

Al meer dan 20 jaar werkt Vcomm samen met de Ricoh Group in verschillende Europese landen, wat een aantal voordelen biedt. Beheersing van Ricoh producten, diensten en oplossingen. Bevoorrechte contacten, optimale condities en kennis door jarenlang ervaring. Als u Vcomm kiest als partner voor uw kantoorbehoeften, kan u hiervan genieten, wacht niet langer en neem met ons contact op.

Vcomm ervaring in jouw regio

Zou je Vcomm aanbevelen aan je kennissen?
98%
Bent u tevreden geweest met de opvolging van uw bestelling?
85%
Voldeed de installatie aan uw verwachtingen?
97%
Voldeed de opleiding aan uw verwachtingen?
89%

Onze selectie van de maand voor Bezoeker

restaurant Ricoh MP C307

De Ricoh IM C300F Ultimate

Bent u op zoek naar een multifunctionele kleurenprinter en is het A4-formaat genoeg voor u? Geniet zonder te wachten op onze ongelooflijke promotie op Ricoh's nieuwe strijdpaard ...

 

Documentatie
Ricoh MPC2004ex restaurant

De Ricoh IM C2000 Ultimate

U drukt geen industriële hoeveelheden af, maar heeft A3-formaat, kleur, alle functies en kwaliteit nodig. van een professioneel apparaat, ontdek de Ricoh IM C2000 ...

 

 

Documentatie

Frédéric Villers

CEO & Founder


We weten bij Vcomm dat ons succes te danken is aan de kwaliteit van onze toestellen, maar ook en vooral aan de voorbeeldige betrokkenheid van het hele team dat elke dag investeert om onze vele klanten op alle mogelijke manieren tevreden te stellen. Ik ben ervan overtuigd dat we in deze richting verder moeten gaan..

  • Materiaal en service van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen.
  • Beschikbaar in uw taal overal in België en Luxemburg.
  • Een gezond bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar tot uw dienst staat.