Uw Nieuwe Ricoh kleur kopieermachine Gratis tot in 2021 En levenslang gratis ZW copies !

Ricoh MPC307 - Vcomm.jpg

Nieuwe Ricoh A4 Multifunctionele Kleurenprinter MP C307SPF

Binnen een kleine week, lanceert Ricoh een nieuwe A4 kleurenprinter op de markt: de Ricoh MPC307SPF. Dit model voldoet aan de groeiende behoefte van de bedrijven om aan een lagere kostprijs te kunnen printen in kleur. En dit terwijl ze toch kunnen genieten van een betrouwbaar toestel en een professionele service.

5 jaar geleden, ontwikkelde Ricoh het Ricoh MP C305SPF model. Het eerste A4 model van de Ricoh kleurenprinters, dat niet alleen erg professioneel was maar ook gekoppeld was aan een goede dienst na verkoop, gebaseerd op het principe "voor elke afdruk, een vaste prijs". Toen kwam het Ricoh MP C306ZSPF model, de eerste generatie van de versie met een tabletscherm. En nu is de tijd aangebroken voor de Ricoh MP C307SPF, die nog krachtiger en sneller is.

Wil je iets meer ontdekken over deze nieuwe multifunctionele printer?

Single pass document feeder

De nieuwe Ricoh MP C307SPF en MP C407SPF zijn uitgerust met een SPDF (Single Pass Document Feeder). Dit is eenautomatische dubbelzijdige documentenlader die je documenten in één enkele beweging recto/verso kan scannen en printen.

Meer en meer bedrijven beginnen hun documenten te digitaliseren waardoor ze niet alleen hun opslag kunnen optimaliseren maar ook de kosten kunnen drukken.
 

Nieuwe processors

De nieuwe multifunctionele Ricoh A4 printer is uitgerust met een nieuwe processor. Dat lijkt misschien wel geweldig te zijn, maar wat gaan we daarmee veranderen? Ik bespaar je de technische details, maar dit zijn twee belangrijke voordelen:

1. Ze zijn veel sneller en hun werking verloopt veel vloeiender

2. Het is mogelijk om bijvoorbeeld scantoepassingen te integreren op de kopieermachine.

Kortom, de kopieermachine is uitgerust met een « computer » die veel krachtiger is dan de vorige.

Een volledige nieuwe scherm

Het nieuwe scherm van de Ricoh MP C307SPF is identiek aan dat van een tablet. Gebruiksvriendelijk en snel, biedt ze de mogelijkheid om tal van tools te integreren zoals:

  • Een module om identiteitskaarten te kopiëren

  • Een module om papier te bestellen: vPaper

  • Een module om gewone en aangetekende post te versturen: vPost

  • Een module om via het internet te faxen: vFax

  • GlobalScan NX: een oplossing voor documentenrouting

  • En nog veel meer …

 

SSSSSSStttt ....

Dit toestel is tot 40% stiller dan het vorige model. Dit werd mogelijk door een nieuwe interne constructie die het geluid veel beter absorbeert en dempt.

 

Wat mij persoonlijk betreft, is dit één van mijn favoriete verbeteringen aan dit model. Mijn printer kan nu perfect naast mij blijven staan op mijn kantoor. Hij is zo goed als geluidloos en dat is een ware verademing.

 

Een ideale printkwaliteit

In 600 x 600 dpi, is de kwaliteit ideaal om je brochures en commerciële offertes er uitzonderlijk te laten uitzien.

 

Smart operation panel

De nieuwe Ricoh MP C307 toestellen zijn uitgerust met het nieuwe Ricoh gebruikerspanel. Eenvoudiger, sneller enintuïtiever.
Sluit uw smartphone of tablet aan om documenten te printen, te faxen en te scannen, vanuit het menu van je mobiele toestel (Airprint en Mopria).
Pas uw scherm aan volgens uw behoeften.

Pas je scherm aan volgens uw persoonlijke behoeften.

Sluit je aan in de cloud

De Ricoh MP C307 kopieertoestellen zijn compatibel met de "cloud". Print en scan van en naar uw favoriete cloud met één simpele klik (optioneel)

 Milieuvriendelijk

Nogmaals, Ricoh biedt het energiezuinigste materiaal aan binnen zijn soort. Bespaar ook op uw elektriciteitsverbruik.

Hulp van op afstand

Net zoals zijn « nichtjes », de MP C2004, C3004, C4504, ... beschikt de Ricoh MP C307 over een systeem voor hulp vanop afstand. Dit houdt in dat de verantwoordelijken van de IT support de gebruikers vanop afstand kunnen helpen door het scherm van de kopieermachine over te nemen en te bekijken vanop hun eigen computer. Ideaal voor drukke IT diensten.

Wens je ze in het hecht te zien ?

De nieuwe Ricoh MP C307 is beschikbaar nu bij Vcomm Ricoh. 

Wil je meer informatie? Bel ons op 02 686 30 30.

Share this post
Comments are closed.

Newsletter

Keep up on our always evolving product features and technology. Enter your e-mail and subscribe to our newsletter.

About Our Company

20 jaar ervaringin de kantoorsector, dit heeft zo zijn voordelen. Zo konden we heel wat ervaring opdoen in de verschillende domeinen die tot ons vak behoren. Dit leverde ons een sterke expertise, waar we oprecht trots op zijn. Of het nu gaat om de basisuitrusting van een klein bedrijf of om de implantatie van een heel machinepark met fotokopieertoestellen of printers, op ons kunt u altijd rekenen

Get in touch

  • Address: Terhulpensesteenweg 380, 3090 Overijse, Belgïe

  • Telefoon: +32 2 686 30 30

  • Email: info@vcomm.be