Uw Nieuwe Ricoh kleur kopieermachine Gratis tot in 2021 En levenslang gratis ZW copies !

Banner-BE---Secure-Printing-Ricoh (1).gif

Vertrouwelijke documenten afdrukken met een Ricoh Printer of Kopieerapparaat

Hebt u ooit al vertrouwelijke documenten moeten afdrukken? Is het u ooit al overkomen dat deze documenten in andere handen terechtgekomen zijn of verloren gegaan zijn tussen een hoop andere documenten? Ricoh biedt u de geknipte oplossing om uw vertrouwelijke documenten te beschermen: het beveiligd printen.

Het principe is heel eenvoudig

U voert een printopdracht uit op uw Ricoh printer door “Uitgesteld afdrukken” of “Beveiligd afdrukken” te selecteren. Op die manier wordt de printopdracht doorgestuurd naar de Ricoh printer, maar blijft die in het geheugen totdat u zelf voor de printer staat. U hoeft dan enkel nog de afdruktaak via het scherm van de printer uit te voeren terwijl u er zelf bijstaat om het afgedrukte document op te vangen.

Uitgesteld afdrukken en beveiligd afdrukken

Het verschil tussen uitgesteld afdrukken en beveiligd afdrukken ligt in het feit dat er bovenop het uitgesteld afdrukken een paswoord nodig is om een document beveiligd te kunnen afdrukken.

Hoe gaat u tewerk om uitgesteld of beveiligd af te drukken?

Op het ogenblik dat u vanuit uw computer een printtaak doorgeeft, selecteert u in de Ricoh printerdriver “uitgesteld afdrukken” of “beveiligd afdrukken”.

  • Voor een uitgestelde afdruk dient u een gebruikersnaam en facultatief een naam voor uw afdruk in te voeren.
  • Voor een beveiligde afdruk dient u zowel een gebruikersnaam als een paswoord in te voeren. Indien gewenst kunt u uw afdruk eventueel ook een naam geven.

Bij aankomst aan de printer kunt u het afdrukken bevestingen

Ricoh Secure Printing

Wanneer u aan de printer staat en dat u er zeker van bent dat u de afgedrukte documenten zelf kunt opvangen, klikt u op de functie "printer" en vervolgens op "afdruktaken". U vindt er uw uitgestelde document. Klik op het geselecteerde document en vervolgens op "printen". Indien het document beveiligd is, zal uw Ricoh printer vragen om het wachtwoord in te voeren voordat hij het document zal afdrukken.

Klaar is kees

Uw vertrouwelijk document ligt afgedrukt voor u klaar. U bent er dus zeker van dat u zelf het document kunt opvangen en dat u de enige bent die het in handen krijgt.

Compatibiliteit met uw Ricoh printer , kopier.

Het merendeel van de Ricoh printers zijn compatibel met deze functie. Alle A4 en A3 Ricoh modellen die uitgerust zijn met een touch screen, beschikken over deze functie. De A4 Ricoh MP 301 en Ricoh MP C305 modellen dienen te beschikken over de optie “harde schijf” om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Meer weten over deze functie?

Wenst u meer te weten over deze functie en de compatibiliteit van uw Ricoh printer met deze functie, contacteer ons op het nummer 02 686 30 30

Share this post
Comments are closed.

Newsletter

Keep up on our always evolving product features and technology. Enter your e-mail and subscribe to our newsletter.

About Our Company

20 jaar ervaringin de kantoorsector, dit heeft zo zijn voordelen. Zo konden we heel wat ervaring opdoen in de verschillende domeinen die tot ons vak behoren. Dit leverde ons een sterke expertise, waar we oprecht trots op zijn. Of het nu gaat om de basisuitrusting van een klein bedrijf of om de implantatie van een heel machinepark met fotokopieertoestellen of printers, op ons kunt u altijd rekenen

Get in touch

  • Address: Terhulpensesteenweg 380, 3090 Overijse, Belgïe

  • Telefoon: +32 2 686 30 30

  • Email: info@vcomm.be