Uw Nieuwe Ricoh kleur kopieermachine Gratis tot in 2021 En levenslang gratis ZW copies !

Ricoh MPC3004 - Vcomm.jpg

Wees de eerste om de nieuwe A3 Ricoh multifunctionele printers MPC3004/MPC3504 te ontdekken

Laat het nog niet te veel rondbazuinen, deze modellen zijn nog niet beschikbaar op de Belgische markt. Ze komen pas uit binnen 1 maand. Na onderzoek, maakt Vcomm haar bevindingen bekend en je zult zien, de nieuwe Ricoh modellen MPc3004 en MPc3504 zijn technologische juweeltjes op het gebied van snelheid, gebruiksgemak, capaciteit, enz. Alles erop en eraan!

In ons laatste artikel (Welke meerwaarde biedt Android aan de Ricoh kopieertoestellen?) hebben we gesproken over de voordelen van het nieuwe besturingssysteem van de Ricoh kopieertoestellen. Daar waar onze multifunctionele toestellen vroeger draaiden onder Windows, draaien ze nu onder Android. De nieuwe Ricoh modellen MPc3004 en MPc3504 maken intussen al gebruik van het Android systeem van de tweede generatie

Ziehier al 10 exclusieve weetjes!

Single pass document feeder


De nieuwe Ricoh modellen MPC3004 en MPC3504 zullen uitgerust zijn met een Single Pass Document Feeder. Een wat? Een Single Pass Document Feeder of een automatische documenten-feeder waarvan de recto/verso handelingen in één beweging plaatsvinden (je zult het met ons eens zijn dat het makkelijker uitgesproken wordt in het Engels). 

Het voordeel van de Single Pass Document Feeder is dat beide zijden van het document tegelijk gescand worden. Daardoor: 
- worden papierstoringen vermeden die kunnen optreden tijdens het omdraaien van het blad 
- wordt de scansnelheid aanzienlijk verhoogd (110 pagina's/minuut bij recto en 180 pagina's/minuut bij recto/verso) 

Ideaal voor bedrijfsomgevingen waar men streeft naar minder papierverbruik .

Staple-less finisher


Anders gezegd, een nietmachine zonder nietjes! Ricoh biedt op zijn Ricoh modellen MPC3004 en MPC3504 een finisher die maximum 5 documenten samen kan nieten zonder metaal te gebruiken. Een milieuvriendelijke, spaarzame en hygiënische oplossing voor de medische en horecasectoren. Wat wil je nog meer? 

Een collega fluistert me in het oor dat het ook veel eenvoudiger is om ze eruit te halen wanneer je een document wilt inscannen. Heb jij ooit eens een document gescand waar nog nietjes inzaten?

Aanbevolde maandelijks printgemiddelde


De nieuwe Ricoh printers zijn ontworpen om hoge prestaties te leveren en daarmee ook aan hoge printvolumes te voldoen. 
- 5000 pagina's/maand voor de Ricoh MPC3004 
- 7000 pagina's/maand voor de Ricoh MPC3504 

Wat is eigenlijk het verschil tussen deze beide modellen die deze cijfers kunnen verklaren? Ik weet het nog niet ... . Wordt dus vervolgd volgende maand!

Ze kan je aanwezigheid voelen...


Uitgerust met een temperatuursensor, kan ze detecteren wanneer je ze op minder dan 2 meter benadert. Hierdoor slaat ze onmiddellijk aan!

Een ongelofelijke afdrukkwaliteit


In 1200 x 1200 dpi, heb je een perfecte kwaliteit. Hiermee krijgen je commerciële brochures en offertes een uitzonderlijke uitstraling. Bovendien kunnen de nieuwe Ricoh modellen MPC3004 en MPC3504 zich automatisch her-kalibreren. Dat betekent in feite dat als je een document 50 keer wenst af te drukken, de kwaliteit van het eerste exemplaar identiek zal zijn aan deze van de laatste kopie.

Smart Operation Panel


De nieuwe Ricoh modellen MPC3004 en MPC3504 zijn uitgerust met het nieuwe gebruikerspaneel van Ricoh. Eenvoudiger, snelleren intuïtiever. We spraken je er al over in het artikel ‘Welke meerwaarde biedt Android aan de Ricoh kopieertoestellen?’. 

Sluit je smartphone of tablet aan om te printen, te faxen en te scannen, terwijl je de gegevensmap van je mobiele apparaat gebruikt. 

Pas je scherm aan volgens je persoonlijke behoeften.

Verbind je met de cloud


De Ricoh kopieertoestellen MPC3004 en Ricoh MPC3504 zijn compatibel met de "cloud". Print en scan met één simpele klik naar en vanaf je favoriete cloud.

Milieuvriendelijk


Met een gemiddeld verbruik van 1,2 kWh/week, zijn de Ricoh modellen MPC3004 en MPC3504 de spaarzaamste in hun soortbinnen de hele sector. Je zult ook de mogelijkheid hebben om een timer te programmeren waarmee je de kopieermachine ’s nachts en tijdens de weekends automatisch kunt uitschakelen.

Ricoh app


Zoals eerder aangekondigd, is het al mogelijk om te genieten van de Ricoh Store. Je vindt er een reeks applicaties die nuttigkunnen zijn voor je kopieermachine.

Nu bestelbaar


Zijn de Ricoh modellen MPC3004 en Ricoh MPC3504 nu al beschikbaar? Ja, bij Vcomm. Dankzij onze aanzienlijke voorraad, zullen we in staat zijn om deze toestellen snel te leveren.

Meer info ? Bel 02 686 30 30 of vul onze formulier in.

 

Share this post
Comments are closed.

Newsletter

Keep up on our always evolving product features and technology. Enter your e-mail and subscribe to our newsletter.

About Our Company

20 jaar ervaringin de kantoorsector, dit heeft zo zijn voordelen. Zo konden we heel wat ervaring opdoen in de verschillende domeinen die tot ons vak behoren. Dit leverde ons een sterke expertise, waar we oprecht trots op zijn. Of het nu gaat om de basisuitrusting van een klein bedrijf of om de implantatie van een heel machinepark met fotokopieertoestellen of printers, op ons kunt u altijd rekenen

Get in touch

  • Address: Terhulpensesteenweg 380, 3090 Overijse, Belgïe

  • Telefoon: +32 2 686 30 30

  • Email: info@vcomm.be