Uw Nieuwe Ricoh kleur kopieermachine Gratis tot in 2022 En levenslang gratis ZW copies !

Gamma-Ricoh.png

Welke verschillende multifunctionele printerreeksen vind je bij Ricoh ?

Ricoh is ongetwijfeld een expert in printmateriaal (kopieermachines, printers), maar ons assortiment richt zich zowel tot particulieren als tot ZKO/KMO’s en grote ondernemingen. Laten we de 5 soorten Ricoh printerreeksen doorlopen en onder de loep nemen.

HET AANBOD VOOR PARTICULIEREN

Deze bestaat uit kleine printers en kleine multifunctionele basistoestellen. Verkocht op de markt aan een prijs variërend van 50 tot 350 euro, zijn deze producten bestemd voor particulieren die weinig documenten printen, maar toch een zekere kwaliteit wensen.

Voorbeeld toestellen voor particulieren: Ricoh SP213W - SP150SUW

DE SOHO REEKS

SOHO betekent “Small Office, Home Office” en niet Sout of Houston Street (een beroemde wijk in New York). Deze reeks is bedoeld voor zelfstandigen of mensen die vanuit thuis werken. Verkocht aan een prijs variërend van 350 tot 1250 euro, is deze reeks al duidelijk zuiniger in gebruik dan de reeks voor particulieren of de inkt-jet printers die je in supermarkten kunt kopen. Deze toestellen beschikken ook over een reeks professionele functies zoals het scannen naar een mailbox of het scannen naar een dossier.

Voorbeeld SOHO toestellen: Ricoh SG3110SFNW - SPC252SF

DE MP REEKS

MP is de afkorting voor Multifunctionele Printer. Deze reeks multifunctionele printers is zowel verkrijgbaar in zwart-wit als in kleur, respectievelijk aangeduid met MP en MP C. Gaande van een snelheid van 20 tot 80 pagina’s per minuut en bestemd voor formaten van A6 tot A0, zijn deze printers speciaal ontworpen voor middelgrote en grote ondernemingen. Hun gebruikskosten zijn 3 tot 10 keer lager dan deze van een basistoestel. Ze beschikken over alle nodige eigenschappen en functies om de bedrijven tijd te laten winnen.

Voorbeeld MP toestellen: Ricoh MPC2004SP - MPC3004SP MPC6004SP

DE PRO REEKS

Zoals de naam het al aangeeft, is deze reeks bestemd voor de afdrukprofessionals of voor de bedrijven die beschikken over een eigen productiecentrum. De PRO reeks kan onderverdeeld worden in printers, multifunctionele toestellen en grootformaat printers. Ze ondersteunen een breed scala aan media, ze kunnen tot 8 verschillende kleurencartridges bevatten en bieden een eerste klasse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voorbeeld PRO toestellen: Ricoh productie printers

DE REEKS BESTEMD VOOR DOORLOPEND PRODUCTIEDRUKWERK

Behalve het feit dat deze printers tot 220 meter per minuut kunnen printen, weet ik er verder niets over. De omgeving waarin professioneel drukwerk wordt uitgevoerd is een omgeving die een zeer diepgaande kennis vereist om de klanten optimaal te kunnen adviseren. Dat is dan ook de reden waarom Ricoh speciale afgevaardigden vormt tot echte deskundigen in het productiedrukwerk. Vcomm heeft zich trouwens ingeschreven om deel te nemen aan deze sterk geavanceerde opleidingen. Ik zal aan mijn collega-specialist vragen om de volgende keer een artikel te schrijven over zowel de PRO reeks als de reeks voor het doorlopende productiedrukwerk.

Voorbeeld toestellen voor productiedrukwerk: VC6000

Geïnteresseerd in meer info? Bel ons op het nummer 02 686 30 30

Share this post
Comments are closed.

Newsletter

Keep up on our always evolving product features and technology. Enter your e-mail and subscribe to our newsletter.

About Our Company

20 jaar ervaringin de kantoorsector, dit heeft zo zijn voordelen. Zo konden we heel wat ervaring opdoen in de verschillende domeinen die tot ons vak behoren. Dit leverde ons een sterke expertise, waar we oprecht trots op zijn. Of het nu gaat om de basisuitrusting van een klein bedrijf of om de implantatie van een heel machinepark met fotokopieertoestellen of printers, op ons kunt u altijd rekenen

Get in touch

  • Address: Terhulpensesteenweg 380, 3090 Overijse, Belgïe

  • Telefoon: +32 2 686 30 30

  • Email: overijse.bel@koesio.com