Vetrouw ons voor uw werken van Kopieën en printen

Onze Copyshop zal omgaan met uw dringende, complexe of tijdrovende klussen..

Een goed werk

Gerealiseerd op kwaliteitsmachines, door gekwalificeerd en gemotiveerd personeel, zult u zeker waarderen!

Op alle formaten

Van de kaart tot het visitekaartje hebben we het juiste materiaal, we hebben ook een breed scala aan verschillende papiersteunen

Porto

Snel gerealiseerd

Met een productiecapaciteit van 50000 afdrukken per uur, kunnen we u snel van dienst zijn, heel snel!

Tegen de juiste prijzen

Ricoh distributeurs staan ​​al 20 jaar aan de bron en kunnen uw werk doen in en onder de beste omstandigheden!

We doen er alles aan om uw aanvraag binnen 2 uur na ontvangst voor een standaardjob te verwerken. Als u het eens bent met de offerte, zullen we het werk binnen gemiddeld 24 uur na ontvangst van uw overeenkomst uitvoeren. Onze offerte wordt vergezeld door de directe coördinaten van het lid van ons team dat aan uw service is toegewezen, op deze manier wordt de communicatie gefaciliteerd en is het contact gepersonaliseerd.

We merken de laatste jaren op dat de originelen van de aan ons toevertrouwde werken de vorm hebben van bestanden. Dit is echter nog niet het geval voor alle werken. Om uw leven gemakkelijker te maken, kan onze e-maildienst komen en het werk doen dat bij u gedaan moet worden en het naar u terug brengen. Onze klanten waarderen en gebruiken steeds meer deze handige service..

Op welk type papier, welk gewicht, welke textuur, welke kleur wil ik mijn document afdrukken? Met welke finish? geniet? aangesloten? In kleur? in zwart en wit? in halve kleur? Kwaliteitsdruk is een vak en vereist niet alleen goede machines. Ons personeel is getraind en kent hun werk. Hierdoor kunnen wij u de beste prijzen aanbieden met het beste advies..

Onze klanten zijn verspreid over heel België, dus wij bedienen u met plezier en in uw moedertaal van Aarlen tot Oostende. Heeft u een dochteronderneming in Luxemburg of in Frankrijk die ook deze behoeften heeft? Geen problemen: Vcomm doet het.