Neem voor meer informatie of een concreet aanbod over onze promotie contact op met een van onze adviseurs

De offerte is  gratis en verbindt u nergens toe

Wij presenteren 
onze plattere verontschuldiging onze condoleances
voor deze pagina aan onze concurrenten.

Het is niets persoonlijks, het is gewoon zakelijk ...

layout styles

Uw multifunctionele printer kosteloos tot 2022!

Vcomm Ricoh maakt u meer een aanbod dan u ooit ergens anders zult vinden. Sluit een all-inclusive huurcontract af voor een van onze nieuwe A3 of A4 multifunctionele kleurenprinters in het professionele assortiment en we maken deze machine kosteloos tot 2022 beschikbaar. De huur zal VOLLEDIG op onze kosten zijn. Nog niet overtuigd? maak elke maand deel uit van de eerste 50 klanten en we bieden u gratis zwart-witkopieën en afdrukken voor de duur van het contract.

aanbod gereserveerd voor professionals en bedrijven met een Belgisch of Luxemburgs ondernemingsnummer. Het aanbod is beperkt tot een maximum van 4 machines per bedrijf..

Meer Info

2.000 € cash voor je oude apparaat!

Mijn oude apparaat werkt nog steeds ... Niet goed, het is altijd down, het mist veel interessante functies, het is traag, de administratie pest, het is niet langer compatibel met de nieuwste Windows-update of appel en uiteindelijk gebruiken is het duur. Maar goed, hij werkt nog steeds!

Deze promotie is voor u, sluit met ons een huurovereenkomst af voor een apparaat van ons assortiment pro, in kleur of in zwart-wit, A3 of A4 en wij nemen uw oude apparaat terug, ongeacht het merk, de staat of nog steeds zijn leeftijd voor de som van 2.000 € die aan u zal worden betaald vanaf het begin van het nieuwe contract. U hebt nu geen excuses!.

Deze aanbieding is onderworpen aan voorwaarden en kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties. Overname van 1 machine door nieuwe machine geleverd.

Meer Info
style switcher
layout styles

250 gratis T-shirt met de Ricoh Ri 100 textielprinter

De Ri 100 is de nieuwe directe textielprinter waarmee u uw ontwerpen altijd en overal kunt afdrukken vanaf uw smartphone of tablet. Geniet van ongelooflijke kwaliteit met onze RICOH-inkjettechnologie. Of u nu een beginner of ervaren bent, het zal nooit eenvoudiger zijn geweest om een ​​T-shirt of tas aan te passen voor uw klanten of evenementen. Ter gelegenheid van de lancering van dit product bieden wij u 250 wit t-shirt en verbruiksartikelen om af te drukken, wacht niet!

Beperkt aanbod en onderworpen aan voorwaarden. Geldig voor Belgische en Luxemburgse professionals. Beperkte hoeveelheden

Meer Info